Acıklaman ıcın saol bu arada Tekin Bazı seylerı cogu arkadas yanlıs anlamıstı emınım sıtedekı eksıklıklerı tartısarak cozemeyız barı bu foruma eksık gorudugu herseyı arkadaslar yazarlarsa daha guzel olur
ben oncelıkle il temsilcileri vede forum admınlerının olmasını ıstıyorum forumların toparlanması ıcın bu sart ıyı aksamlar
kaklisinn berk
Ne bir şarkı
Ne bir söz
Ne de bir söyleyiş
Olayın özü
İki kelimelik bir
Söyleyişş
SENİ
SEVİYORUM
valla yerden göğe kadar haklısın tekin kardeşim ne diyeyim bundan sonra daha dikkatli oluruz inşallah bütün site üyeleri olarak..
bu arada bizim buluşma baya olay oldu ama gelcek kişi yok ii mi bu kadar reklam olmuşken biraz adam toplasak ii olurdu yani bu işin esprisi tabiama konuyu anlamadan yorum yapmayalım arkadaşlar lütfen......
MEVLANA ' dan
Ok gibi doğru olsam,yabana atarlar beni,
Yay gibi eğri olsam;elde tutarlar beni,
Doğruda aç görmedim;eğride tok,
Eğri yay elde kalır;menzil alır doğru ok...
valla yerden göğe kadar haklısın tekin kardeşim ne diyeyim bundan sonra daha dikkatli oluruz inşallah bütün site üyeleri olarak..
bu arada bizim buluşma baya olay oldu ama gelcek kişi yok ii mi bu kadar reklam olmuşken biraz adam toplasak ii olurdu yani bu işin esprisi tabiama konuyu anlamadan yorum yapmayalım arkadaşlar lütfen......
Dimi sizin konuyu o kadar reklam yaptik kimse gelmiyo ama sotun bence orda fazla uye bulunmamasi bulusma istanbulda orda daha cok talep olur Ama istanbuldaki kalkip antalya ya gelemz Neyse yine de hayirlisi olsun dualarimiz daha cok kisinin gelmesi ve Cok gusel gecmesi
valla artık hepımızın canına tak etti arkadaslar tekıne ben bıle dert yanıyorum cogu zaman yasanan tatsızlıklar yusunden lutfen daha dıkkatlı olalım sonucta burası BİZİM sitemiz...
Bu Mesaj 18-09-2008 02:22 PM değiştirilmiştir. Değiştiren... : murat hastası.
Çok haklısın dostum,siteye uzun süredir giremiyorum ama görüyorumki sitede baya olaylar olmuş.BİZlerin buraya gelme amacı belli Murat Kekilli,tabi farklı amaç için gelenlerde var onlarda zaten bi süre sora kendilerini belli ediyorlar.Bazıları Mahmut abimin askere gitmesinni fırsat bilmeye çalışıyo ama sizin gibi site görevlileri onun yokluğunu aratmıyosunuz çok sağolun.İnş bundan sonra tatsızlıklar olmaz:.:.:
Yalnızlık kimi zaman koca bir yalan
Kimi zaman en sevilen dost
Kimi zaman kader arkadaşı
Kimi zaman dert yoldaşı
Ama gerçek yalnızlık
İşte o koca bir karanlık