Arkadaşlar burda söylenecek şeyler
1- İlk Önce Kuralları Herkez Okumalı... Biz Demekten Usandık Yani.. Suçlu Hep Biz Oluyoruz. Kurallar Konusunun Görüntüleme Sayısına Bakarsanız Koskoca Siteden Nekadar Kşinin Okudugunu Görürsünüz...
2- Herkes konu açabilir ama açılcak yeri bilmeli
3- Konum Neden Silindi Diyenler Biraz Düşünsün Cevabını Bulur.
4- Buraya Başka Amaçlı Gelen Onlarca Kişi Var Ne açtıkları Ne Yazdıkları Belli Degil.
5- Kekilli Bölümünü Herkez İhmal Ediyor... Hiç Olmassa Konuya Bakanların Yarısının Bari Yorum Yapması Düşüncelerini Aktarması Lazım... Yanlışmıym Yani. Bu Siteye Gelipte Bİr Kere Bile o Bölüme girmeyen Yorum Yazmayan Onlarca Yüzlerce Kişi Var..
6- Herkesin Burda Bulunma Amacı İlk Önce Kekilli için.. Yanlışmıyım... Burayı çöpçatan Sitesi Sananlar Var Onları Yöneticilere Bildirmeniz Yeterli...
7- Tartışa Yaratacak Konu Açmayın. Ortalık Karışıyor sürekli. İllada Açılcaksa Mod. lara Bildirin. Herkesin Amacı belli Burda ama Onlar birbirine küs Kişiler Var, Bu Yakışıyomu Yani... Ufacık Bi konu Yüzünden Birbirimizi Kırıyoruz..
8- Ben Yaklaşım 4-5 seneden Beri Fan Kulübleri Takip Ediyorum Elimden Geldigince. Hep Ufak Tefek Sorunlar yüzünden Tartışmalar Çıkıyor, Kalpler Kırılıyor, Öyle Bi büyüyorki Siteler Kapatılıyor... Ne Gerek Var Bunlara...
8- Konuyu Uzatmaya Gerek Yok Herkes Anlamıştır Umarım...
''KEKİLLİ'' sms Grubuna Üye Oldunuzmu ?
Bu Mesaj 16-09-2008 09:11 PM değiştirilmiştir. Değiştiren... : ş_tekin.
arkadasım burda sadece suclu olan uye mı sana soruyorum.bir mod arkadas diyor kı antalyada kekilli sevenler bulusma yapacakmıs konu acıyorlar.bunda ne var adamlar herhalde gelıp konuyu burda acacaklar baska sıtede kekilli sevenler bulusuyor dıye konu acabılır mı?bundan nedense rahatsız olanlar var bu sıtede ben acıkcası kötü bi niyet göremedim
arkadasım burda sadece suclu olan uye mı sana soruyorum.bir mod arkadas diyor kı antalyada kekilli sevenler bulusma yapacakmıs konu acıyorlar.bunda ne var adamlar herhalde gelıp konuyu burda acacaklar baska sıtede kekilli sevenler bulusuyor dıye konu acabılır mı?bundan nedense rahatsız olanlar var bu sıtede ben acıkcası kötü bi niyet göremedim
Arkadaşım Sen Olayı Yanlış Anlamışın Sanırım... O Msj Da Saçma SApan Konullar yüzünden Antalya Buluşması Gibi Önemli KOnularıdan Haberimiz Olamıyor Demişlti... Burda Tabiki Buluşma KOnuları Açılcak...
Kimse diyemezki Burda o Şekil Konu Açmayınn Diye...
''KEKİLLİ'' sms Grubuna Üye Oldunuzmu ?
sen daha konuyu tam okumamışsınki karşı çıkıyorsun..
aytaç orda zaten bu konuyu açanları savundu....
gereksiz konu açtıkları için antalya buluşmasını kimse görmedi dedi...
eyvAllah tekin güzel açıklamışsın umarım böle olur...
Acıklaman ıcın saol bu arada Tekin Bazı seylerı cogu arkadas yanlıs anlamıstı emınım sıtedekı eksıklıklerı tartısarak cozemeyız barı bu foruma eksık gorudugu herseyı arkadaslar yazarlarsa daha guzel olur
ben oncelıkle il temsilcileri vede forum admınlerının olmasını ıstıyorum forumların toparlanması ıcın bu sart ıyı aksamlar
tekin acaba her form için bi yetkili seçemezmisin..
siteye eklenen konular o kişinin onayından geçsin daha sonra siteye konulsun
bence berk'in dediği gibi konular daha toplu olur ve şikayetler azalabilir...
Onay yerine forum admini olarak sanatcı forumlarına bi tek o baksa ve birden fazla aynı sanatcı nın adı gecmese mesajlar bolunmese ... Daha guzel olabılır acılan forum sıtede gorunur ama bırden fazlaysa admın bunu siler olur bıter vede forumlarda dıkkat ettıysenız nedenını anlamadım ama ıyı geceler yazan bıle var onuda gectım emınım suna forumu okumadan elıne saglık yazan bıle var!!!:@
Onay yerine forum admini olarak sanatcı forumlarına bi tek o baksa ve birden fazla aynı sanatcı nın adı gecmese mesajlar bolunmese ... Daha guzel olabılır acılan forum sıtede gorunur ama bırden fazlaysa admın bunu siler olur bıter vede forumlarda dıkkat ettıysenız nedenını anlamadım ama ıyı geceler yazan bıle var onuda gectım emınım suna forumu okumadan elıne saglık yazan bıle var!!!:@
formlardan sorumlu bi yetkili olursa farklı açılan konular olmaz işte..
yani herkesin konu açması serbest olmaz ve daha toplu olur...
bir sanatçıya ait ayrı konular varsa konu eklendikçe o yetkili onları aynı konuda birleştiri
daha siteye eklenmeden
çok daha güzel olur diye düşünüyorum ben...
Hocam ben daha oncelerı forumlarımda vs de bole yapıyorum. gayette ıyı oluyor her sanatcı ıcın foto vebıyografı yazıyordum özel olarak ve gayet guzel oluyordu
CÜMBÜR CEMAAT SENİ bekliyoruz. Artık VAKTİ GELDİ
sanırım yeter artık bu AYRILIK .AVARA oldum senin
yüzünden.USANDIM BEN ÇILGIN gibi dolaşmaktan .KAPAT KAPILARI ve
dön artık ne olur GEL GEL ÖPEM SENİ …
Artık bu konuların tartısılması sacma geliyo bana kurallar, hatırlatılanlar hep aynı konu baslıgı farklı sadce.. burda forma yetkili koymak falan cözüm degil bence önemli olan su an yetkili olanların islerini biraz daha önemseyip dorudüzgün yapmaları.. cünkü ben görüyorum bi cok kezde uyardım bazı mod arkadasları onlar bile kuralları önemsemeyip konu acabiliyor sohbet amaclı konular acılıyor, farkında olarak yada olmayarak ama yinede bir modun actıgı konu form kurallarına uygun degilse üyelerde önemsemez aynı seyi yaparlar.. Ha birde bazıları var siteye 2-3 ayda bir ugruyo böyle bi moderator siteyle ne kadar alakalı olabilir sizce?? yanii sorun yetkili eksikligi degil herkes isini düzgün yapsın bizde üyeler olarak actıgımız konulara yaptıgımız yorumlara biraz daha dikkat edelim sorun kalmaz diye düsünüyorum...
Bu Mesaj 17-09-2008 10:50 AM değiştirilmiştir. Değiştiren... : RuNiMa.