biliyorum o fikrayi:
ya sonucta ne biliyomusnuz abi murat abi ne karar vermisse o sonucta kimse karisamaz aha ornek iste can abi gitti yerine hemen bir gitarist geldi bu kadar yani...
sizin gibi sevenler gibi yarında önemli bi izleyici kitlesi olucak konserimizde.bu yüzden o sahneye cıkılması gerekiyo.(tanıyanlar için)haluk levent in eski gitaristi calıyo su anda.murat abi son söz weya son karar wermez bu onun özelliğindendir.bazen kaderdir olanlar..yalnız su wardır sarkılarının telaffuzları birdir bunu gelen her değerli müzisyen notalara döker buna da duyguya dönüşmesi denir.herhangi bir duygu eksikliği yok müziğimizin tüm ruhuyla dewam ediyoruz.can hallenbenim zamanında bu konular dışında gözyaşı döktüğüm adamdır bu yüzden böyle konuları bi kenara bırakalım bu son sözdür lütfen daha yazmayalım ötesi yok çünkü...
Murat abi ne bilim öle herkes bişeler söleyince tepem attı benmde yani o an elşme geçse öldürecek derecedeydim,olayın böle olduğunu bilmiyodum ki bilseydim sölemezdim öle şeler,utandım şimdi yaa(burda yazılanları akın okuyomuydu acaba???)herneyse okuyo veya okumuyo,bu yanlış anlamadan doğan öfkemden dolayı kendisinden özür dilerim inşallah özrüm kabul olur.Yaptığın açıkmala içinde çok teşekkür ederim abi büyük yanlış anlamayı düzelttin:.:.:
Yalnızlık kimi zaman koca bir yalan
Kimi zaman en sevilen dost
Kimi zaman kader arkadaşı
Kimi zaman dert yoldaşı
Ama gerçek yalnızlık
İşte o koca bir karanlık
Oh ya içim rahatladı affettirdim kendimi,özrümü diledim ve mutluyum,arkadaşlar bence sizde özür dileyin harbi rahatlarsınız,gerçektende hiç bizim buraya yazdığımız gibi biri değil.Keşke olayı iyiyice öğrenipte yorum yapsaydım yaw:.:.:
Yalnızlık kimi zaman koca bir yalan
Kimi zaman en sevilen dost
Kimi zaman kader arkadaşı
Kimi zaman dert yoldaşı
Ama gerçek yalnızlık
İşte o koca bir karanlık
Bu Mesaj 28-06-2008 09:11 AM değiştirilmiştir. Değiştiren... : rockçı kız.
arkadaslar kulakdan duyma laflara uyup hareket etmeyın her zaman kendı bılgınızden sasmayın eger kulaktan duyma laflara uyarsanız işte boyle rock kız gıbı ıcınız rahatsız olur lutfen iyi bildiginizden sasmayın.... Saygılarımla
Çocuk Olmak Tehlikelidir Yasaktır Yavrum...!!!
Bu Mesaj 28-06-2008 10:03 AM değiştirilmiştir. Değiştiren... : çiço.
Ben hiç tanımadığım birinin bu sözlerine kulak asmam arkadaş.. baterist arkadaşa sormak lazım acaba bundan önce neden bırakıldı ve murat kekilli? ki o zaman çeşitli çeşitli yalanlar uydurulmuştu murat kekilli hakkında.. ve murat kekilli de bunların sizin grubun çıkardığını söylüyordu (son durak ın ) peki ne oldu şimdi de geri döndü anlamadım ??
Murat abi ne bilim öle herkes bişeler söleyince tepem attı benmde yani o an elşme geçse öldürecek derecedeydim,olayın böle olduğunu bilmiyodum ki bilseydim sölemezdim öle şeler,utandım şimdi yaa(burda yazılanları akın okuyomuydu acaba???)herneyse okuyo veya okumuyo,bu yanlış anlamadan doğan öfkemden dolayı kendisinden özür dilerim inşallah özrüm kabul olur.Yaptığın açıkmala içinde çok teşekkür ederim abi büyük yanlış anlamayı düzelttin:.:.:
bende sana yardım edıcem demıstım canım sımdı okudum yazılarnları bne ozur dılerım ama yhaff abımm abımm cann abımmm
arkadaşlar ben vallaha bir sanatçının grubundaki elemanın sanatçının kendisinden daha önemli olduğunu ilk kez gördüm. birisi gruptan ayrılmışsa ayrılmıştır arkasından sızlamak ne diye.. bilip bilmeden kafadan uydurma yorumlar üzerine de dolduruşa gelmek cabası. grubun sahibinden daha çok mu düşünüyorsunuz grubu acaba.. Kekilli gruba birisini almışsa kendi kararıdır saygı duymak gerekir.. zaten o kendi grubunu da koruyabilir diye düşünüyorum. ayrıntıları pek bilmiyorum. konuyu uzatmak da istemiyorum ama bence bu siteye yakışmayacak bir olay bu. gruptan ayrılan ayrılmıştır ama ayrıldığı sanatçıya da kazık attı diyen bi kişi kendisi kazık atmış oluyor bence.. halka mal olmuş bi sanatçı hakkında bu şekilde konuşmak bence hiç doğru değil. en güzel açıklamayı yapmış murat abimiz zaten .. saygılar..
Ayrıca Kazık meselesine gelelim.. bu sitedeki insanlar Murat abiyi nasıl hayal ediyorlar.? Biz Murat abiyi öyle iyi bir insan düşünyoruz ki birisine kazık atacağını asla düşünmeyiz.. böle bişe duyduğumuzda inanmak istemeyiz.. ama böle sölenince insan şoke oluyor hayal kırıklığına uğruyor değilmi.. Biz Murat Kekilli'yi öle görmedik çünkü.. Adam Gibi adam dedik ve sevdik halada Öyle seviyoruz..
kekilli müziği bırakıcam dediğinde ne güzel yapmışsınız da vazgeçirmişsinşiz. ama müziği bırakmak ayrı grubu dağıtmak ayrı. kekilli müziğe devam edicekse grubunu bir arada tutmayı bilir, bir gitaristin eline bırakmaz yani grubu. hem ben kazık atmamaıştır demedim. atmış olsa bile (evet gerçekten inanmak istemeyiz) bu kadar seveni olan bir insanın fan sitesinde hakkında yazılması hoş değil bence. yapmışsa yapmıştır onunla konuşulur bu konu, sevdiklerine duyrulmaz. hep aynı şeyler olcakmı olmıcakmı buna biz birşey yapamayız ki. o kekillinin sorunu olur sadece istemeyende çalışmasın onunla o zaman. ayrıca gruptan ayrılan can ı da çok severiz biz yani bi problemim yok yanlış anlamayın sadece düşündüklerimi yazdım.