Ya burda kim Murat Kekilli kazık attı diye bir laf etti ilk defa senden duydum valla sabahki yazdığınla ondan önce yazanı duymadım bizim kimseye duyurduğumuz yok ilk yazan sensin yada ilk ben senin yazdığını gördüm? kim yazmış kanıtlayabilirmisin?
Açık söylemek gerekirse mevzu para degil murat kekillinin bana kazık atmasıdır fazla açmayalım olayı yeterli sanırım
ya benim kavga etmek gibi bi amacım yok, kimseye bi düşmanlığım da yok bu yazıyı gördüm, diğer yorumları okudum bende yorum yaptım o kadar, büyütmenin anlamı yok
o yazıyı biz site sakinlerimix yazmadı.. Can abi kendisi yazdı.. Kendisine haksızlık yapıldıysa tabiki yazacaktır.. herneyse tamam.. hayırlı olsun olsunda akın artık bassçı değil..
Akın ____elektro gitar
Ahmet___bass gitar
Bülent___elektro lead gitar
Murat ___davul
Serkan__ back vokal
Şahin___ back stage
Tibet____back stage
arkadaşlar acıklık getirmek için grubu tanıttım saygılar..
Bu Mesaj 05-07-2008 01:52 PM değiştirilmiştir. Değiştiren... : ş_tekin.
mükemmel bir karaktere sahip tir böyle birini tanıdıgım için mutluyum
CÜMBÜR CEMAAT SENİ bekliyoruz. Artık VAKTİ GELDİ
sanırım yeter artık bu AYRILIK .AVARA oldum senin
yüzünden.USANDIM BEN ÇILGIN gibi dolaşmaktan .KAPAT KAPILARI ve
dön artık ne olur GEL GEL ÖPEM SENİ …
arkadaslar ben ankarada murat kekilliyi bizzat canlı ızledım ve bascı arkadas değişmiş yani bu arkadas yok yenı bı arkadas gelmıs oda zaten gelelı 1 ay olmus
arkadaslar ben ankarada murat kekilliyi bizzat canlı ızledım ve bascı arkadas değişmiş yani bu arkadas yok yenı bı arkadas gelmıs oda zaten gelelı 1 ay olmus