vay bee bu haber güzel ben turızm ve otel okuyom yazın staj yapma zorunluluğumuz var antalyaya ınmeyı dusunuyom belkı o vesıle ıle gelebılırım gelırsemde cok guzel olcak haber veren arkadasa tesekkurler
Evet Muhammet in dedigi gibi bir anlasma soz konusuydu lakin sonuc belli degildi henuz?
Konsere gidebilecek arkadaslar `kartal@kekilli.biz` adresine mail atarlarsa eger; bilet almaya gerek kalmadan ve topluca konser alanina hatta kulise ulastiririz onlari.. Simdiden iyi eglenceler gidecek olan arkadaslara.. Zaman yaklastikca tekrar gorusmek uzere..
Ölüm güzel şeydir,
Budur perde ardından haber..
Hiç güzel olmasa;
Ölür müydü PEYGAMBER..?!
arkadaşlar 5 temmuzun haricinde bir de 16 ağustosta çıkması söz konusu..
temmuzda gelemeyen arkadaşlar için ağustosta fırsat olabilir benden söylemesi
ama tabi ki en doğru açıklamayı yine mesut arkadaşımız yapacaktır biz beklioruz gelebilecekleri...
MEVLANA ' dan
Ok gibi doğru olsam,yabana atarlar beni,
Yay gibi eğri olsam;elde tutarlar beni,
Doğruda aç görmedim;eğride tok,
Eğri yay elde kalır;menzil alır doğru ok...
arkadaslar ben zaten ıspartada okuyorum eger olursa ve bende gelırsem bu benım kekilliyi ilk canlı izleyişim olcak bu konser hakkında bana bılgı verırseniz sevinirim mailimdende ulaşabilirsiniz teşekkurler
ewet zaman gazetesine reklamı çıkıyo ölüsüz şarkılarıyla murat kekilli diye valla ilk gördüğümde çok heycanlanmıştım ama gelme ihtimalim % 0
Aynen
Yalnızlık kimi zaman koca bir yalan
Kimi zaman en sevilen dost
Kimi zaman kader arkadaşı
Kimi zaman dert yoldaşı
Ama gerçek yalnızlık
İşte o koca bir karanlık
arkadaşlar bera otelden aldığımız son bilgilere göre oteldeki konsere sadece otel müşterileri girebilecekmiş.. Ancak otele giriş yaptırırsak izleyebilecekmişiz yani :S umarım konseri izlemenin başka bir yolu bulunur...
arkadaslar bende alanyadayım gelirim büyük ihtimal gelen olursa çoğu tanıyor beni zaten neyse görüşmek üzere gelen olursa misafir ederim rahat olun neyse allahın selamı üstünüze olsun görüşmek üzere