Antakya'dan Çocuğun Biri Ben Barış Manço'yum Diyor ?
Dün Akşam bir magazin programında vardı bu haber..
Antakya lı bir çocuk adı Barış ...
Barış Manço'nun ölümünden 18 gün sonra doğmuş ve güya onun ruhunu taşıyomuş...
Antakyadan çıkıp İstanbul'a gelmişler...
Barış Manço'nun 1980 de ki oturuduğu çocuk evini buldu...
Barış Manço 'nun arabasına benim arabam dedi... Ölmeden Önce Lastiği PAtlaktı Şurası çizikti felen dedi ...
Lale Manço ya karım diyor...
Kimsenin Bilmediği Eşi Lale Manço'nun Bilmediği Evini bil buldu Çok Şaşırdım :S Ufacık Çocuk yaw
Bunların doğru olması sizce mümkün mü ?
Bence mümkün değil fakat bir yandanda insanın kafası karışıyor...
ayrıca böyle bir haber yapıp ölmüşün kemiğini sızlatmanın ne anlamı var ? Anlayamıyorum :S Yardım Edin Yorumlarınızı Bekliyorum
Bu Mesaj 16-02-2008 12:07 AM değiştirilmiştir. Değiştiren... : Mahmut Kekilli.
RE: Antakya'dan Çocuğun BİRİ Ben Barış Manço'yum Diyor ?
Alıntı:
Brahmanizm, Budizm, Caynizm ve Sihizm gibi uzak dinlerinin ortak inançlarından olan ?Tenâsüh/Yeniden Doğuş?, zamanla İslâm?ın bünyesinden doğan Harbiyye, Cenâhiyye, Hâbitiyye, Hadesiyye, Hadbiyye, Muammeriyye, Keysaniyye, Mu?tezile, Karmatîyye, Dürziyye ve Nusayriyye gibi sapık mezheplerce benimsenip, kabul gören bir inanma biçimi olarak ortaya çıkmıştır. Tenâsüh inancının, Avrupa?nın Kelt ve İskandinav dinlerinde, Mecusilikte ve Eski Mısır Dinlerinde de olduğunu görüyoruz.
Terim olarak tenâsüh, ?ruhun, insandan insana veya hayvana veya bitkiye veya cansız varlıklara geçmesi? demektir.
Ki bu olaylara rastlanmıştır
Ama islamda böle bişe teorik olarak var sadece
Benim görüşüme göre olabilir diyorum...
Bilimsel olarakta '' Reenkarnasyon'' deniliyor buna...
Bu Mesaj 12-10-2007 11:15 AM değiştirilmiştir. Değiştiren... : Harun Kekilli.
haruncum senin anlattıklarına bi ara bende merak salmıştım buna reenkarnasyon deniliyo bizim dinimizde böle bişiy yok.bi düşünelim olsaydı neler olurdu.bizim dinimiz ahiretin oldunu herkesin işlediği günahlardan sorumlu oldunu söylüyor.diyelimki ben öldüm benim ruhum başka bi bedende günah işlerse ondanda sorumlu olurumki çok saçma olur buda
neden sıradan bir insana olmuyo bu olay insanlar şöhret olmayı değişik yönlerden arıyorlar...
Döndüm yedi kere kendi üzerime
Sekizi de dön dönebilirsen...
Bu Mesaj 12-10-2007 11:31 AM değiştirilmiştir. Değiştiren... : Burak Kekilli.
Oluyor burak çığım bu ilk diil daha önceden de oldu bu olaylar hatta ben tanık oldum bu olaylar yaşandı gerçekler benim anlatmak istediğim yani barış manço için diil her insanda olur bu hatta bilimsel açıdan da ispatlanmıştır bu durum...
Böyle bişiyin olması mümkün değil.Sadece tesadüf olabilir....İslam dininde böyle bişeyin yeri yoktur...Gerçek olmayan şeylere bel bağlamakta son derece yanlış bence....
Ama enteresan bişi ne diyim vallaaa........
______________siteden istifa etti__________
bugüne kadar burada geçirdiğim her dakika için herkese sonsuz teşekkürler ediyorum...............
Bu Mesaj 12-10-2007 11:46 AM değiştirilmiştir. Değiştiren... : melankoli84.
Nasıl Tesadüf Oluyor Ki ??? Ufacık Çocuk ?
Barış Manço Öldükten 18 Gün Sonra Doğmuş ...
Ve Babasının Rüyasında Mı ne biri Demiş Adını Barış Koy Felen die çok şaşırtıcı Bi Olay
gerçi benim yorumumu istemeyenler vardır mutlaka(mesela yazıyı yazan)ben gene de yazıcam,kimse üstüne alınmasın.böyle bi haberi ben de gördüm.çocuğu alıp daha önce hiç gelmediği bi yere getiriyolar,barış mançonun modadaki evine.çocuk buluyo evi.haberi yapanlar bile bilmiyolar daha önce nerde olduğunu.çocuğa yardım etmeleri mümkün değil yani.ama buluyo.....
şehitlerin de bu şekilde tekrar dünyaya geldikleriyle ilgili söylentiler var.bu olaya baktığımızda da,mümkündür...
suskunluğum asaletimdendir.her lafa verecek bir cevabım var.ama önce bir lafa bakarım laf mı diye.bir de söyleyene bakarım ADAM mı diye...
ikinci barsmı geldı dunyaya sımdı sacma ya bunlar daha cocuk nerden bılcek bunları
KONUM SILINDIGI ICIN YONETICILERE KUFUR ETTIM O YUZDEN CEZALI UYE OLDUM BANLANDIM KOVULDUM SITEDEN O YUZDEN YONETICILER COK IYI INSANLAR KIYMETINI BILIN
dün de canlı yayına çıktı çocuk.onu da izledim.psikologlar çocuğun aileden falan filan etkilendiğini söylüyo.yani evde sevilen bi kişiyse çocuk onu idol olarak görüp böyle birtakım şeyleri bilip,öğrenip ben oyum diyebiliyomuş.kim çıktıysa olamaz diyo.tamam dinimizde yok böle şeyler.buna bişi demiyoruz.buna inananları yani reenkarnasyonu analamıyoruz.ama çocuk çok mantıklı konuşuoy.ilginç sonuçlar çıkıyo ortaya.ama ailesinde de pek izlenen takip edilen biri değilmiş barış manço.eee nasıl oluyo yani.bunu daha fazla araşitırmak lazım bence.
suskunluğum asaletimdendir.her lafa verecek bir cevabım var.ama önce bir lafa bakarım laf mı diye.bir de söyleyene bakarım ADAM mı diye...
islam dinine qöre ruju alınmış kul dünyaya başka bir şekilde ya da başka bir kul wücudu ile dünyaya qönderilmez.o insan'ın hesabı kesilmiştir.böyle haberler 6 aya bir çıqıyor zaten.
ŞeYTaN YoLuNa GiRiŞLeRi AnNeM KeSeRdİ GiReMeZdİM,bAbAm İçİn cEnnET qErEKlİ BeN HeP BuNu BiLdİM.İçİMdEkİ AtEşLE oYnAmAKTan yANıYOr İçİM.Ve bİr gÜn MeMLeKeT'TeN 750 kM.iLeRi gİttİM.YaRın İçİN BiR dEfAns TaKTiĞi bULmALıYım.ÇoK KiŞİyİ ÖldÜRdÜM CesEtLeRinDe pARmaK İziM YoK Tu!!!sOğUkLuk İçİNDe üRPeRdİM DamAR KaNIm DoNDu,Bu YeniDen BaŞLaMAsındAn KorKtuĞuM KaÇıNcı SoNdu!!!!!!!!!!!
CaNım YAndIğIndA BiR KaÇ HaFta BaĞıRdIM.FıRÇaYI eLiMe aLdIğIMdA iLKiN aNıLArImI BoYADıM.GeLeCeK aDıNA hİç bİR hAyALi ReSme DöKEmEZ PArMAkLarıM.içİMdE iYiLikLeRimiN dEdiKdoSuNU YaPaN şeYTAnLaRıM.ZaMan AkIp giTTİkÇE gÖZLeRİm dAha ÇoK DoLuYoR.VaKiT gİDeR GeLmEz iŞtE bU CaNıMI ÇoK SIKıyOr.hAta vE yAnLışLArIm çIRılçıPLak o KadAr uTAnç wERİCi ki,BENİM BÖYLE OLMAMAM GEREKİRDİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
çok saçma dün bir programa çıktı çocuk babasıyla birlikte çok saçma buldum çünkü herşeyi hatırlamıyor.. çoğuna bilmiyorum diyor.. ve bir ara kız kardeşiyle karısının isimlerini karıştırdı.. bence reyting amaçlı birşey..