türbana 1 metre bez parçası demem seni üzmüş galiba ama inan amacım sen ve senin gibileri üzmek değildi... Dinine gerçekten bağlı ve gereklerini layıkıyla yerine getirenlere boynum kıldan ince... Kuranda bahsedilen ve annemin başındaki örtüye saygıyla, "baş örtüsü" derim; ama siyasi simgeyede bez parçası derim bunada kimse karışamaz... dedirtenler utansın derim sadece
benim kızdığım nokta şudur;
Ekonomi götüye gidince ya dini konuları yada futbol illetini ortaya atıp gündeme gitiriyorlar, bunlarla halkı oyalayıp uyutuyorlar (kendi beceriksizliklerini kmufle etmek için)... yanlış politikalar yüzünden insanların yaşam standardı düştükçe düşüyo... ben buna kızıyorum...
Birde şuna kızıyorum; 80 öncesi yıllarda, kapalı bayanlara saygıyla bakılır, namazında niyazında diyerek övgüler yağdırırlardı, birde günümüze bakın... adamı dininden bile soğutuyorlar (bu bi gerçek)...
birileri din, birileride laiklik atatürkçülük üzerinden politika yapmaya çalışarak ceplerini doldurup, servetine servet katıyor biz uyuyoruz ... Adam gibi hizmet eden, orta doğuyu kana bulayan Amerikaya yaltaklık etmeyen boyun eğmeyen, meclise pkk girmesine izin vermeyen, eğitim ve sağlığı zirveye taşıyacak bir politika olsa süper olacak ama yok yok yok işte...
biri arabistan olalım diyo, öbürü geliyo avrupa olalım diyo.. ben hiç biri olmak istemiyorum kardeşiiimm, ben ÖZ BE ÖZ TÜRK olmak istiyorum... bunu o cücük beyinlerine soksun istiyorum, o politikacı bozuntuları...
**** KESSE LEYLA BİLEĞİNİ MECNUN KANARDI ****
Bu Mesaj 06-07-2008 01:48 PM değiştirilmiştir. Değiştiren... : zeynepcik.
Beyni yıkanan cahil gençlere mi kalacak bu ülke.... canım Türkiyem yazık sana... İlimle bilimle irfanla güzel ahlakla, boşa akan şehit kanlarıyla uğraşması gerekirken bu gençliğin, futbol galibiyetleriyle sokağa dökülüp çığlık çığlığa atılan manganda kurşunlarıyla, 1 metre bezle (türbanla), abuk subuk magazinlerle uğraşıyo... Allah sonumuzu hayır eylesin..
böyle düşünenlerin ortalığı karıştırması yüzünden oluyo zaten bunlar bir metre bez parçası dediğin olay çoğumuzun anasının bacısının qiydiği baş örtüsüdür belki takmazsın ama bu şekilde adlandırman beni acaip üzmüştür bir kekillist arkadaşımın böyle düşünmesi çok yaraladı beni
SaBaH oLSuN BeN GiDeRiM SeN KaL RüYaMDa!...
anti-Rap FoRZa_RoCK
SENİ SEVDİM DE BUNU BİR TEK SANA SÖYLEMEDİM GİZLEDİM GİZEMLEDİM BİR TEK SANA DİYEMEDİM!...
Bu Mesaj 07-07-2008 12:18 PM değiştirilmiştir. Değiştiren... : ReFRaCToRY.
Süper Bir Konu Tebrikler.. Ben yeni üye oldum ve murat kekilinin kaleminden bu forum sitesinde çok güzel şeyler okudum. bu etkinlikle Benim takdirimi kazandınız diyim (....
Bu Günümü Düşünürüm.. Yarınım Var mı.? GençLiğimeDe Güvenmem..ÖLen Hep İhtiyaR Mı?... ( GÖRKEM ( Vay Be... (:
Atatürk e hakaret etmek ne kadar yanlışsa onu böyle körü körüne sevmenin de yanlış olduğunu düşünüyorum ben tabi ki milletimizi kurtaran o idi ama o olmasaydı bu vatan düşmanın olurdu ezanlar susardı diyenler ceddini hiç tanımamış demektir bence.... (sözüm meclisten dışarı tabi ki)
şu türbana bir kaç metrelik bez diyenlere Bediüzzaman ın bir zamanlar mahkemede hakime verdiği hatırlatmak isterim başımdaki sarığın sadece bir bez parçası olup şapkadan hiçbir farkı olmadığını düşünüyorsan arkandaki Türk bayrağı ile ingiliz bayrağının da arasında fark olamadığını düşünmen gerekir..... (tam olarak böyle değildi)
neyse bugün zafer bayramı bari burdan tüm milletimizin bu zaferini kutlayalım