Barış Akarsu'yu rahmetle anıyoruz'Barış’ın ölümü, milyonları acıya ve gözyaşına boğdu. Acımızı içimize gömdük' Trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Barış Akarsu, Bodrum’da düzenlenen törenlerle anıldı. Barış Akarsu için ölümünün 1. yıldönümünde, trafik kazasının yaşandığı Torba kavşağı ile kent merkezinde tören düzenlendi.
Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu, Bodrum Belediye Alanı’ndaki anma töreninde, oğlunun 29 Haziran 2007’de, Torba kavşağında trafik kazası geçirdiğini hatırlattı. Kazanın 5. gününde Barış’ı yitirdiklerini hatırlatan Akarsu, 'Barış’ın ölümü, milyonları acıya ve gözyaşına boğdu. Acımızı içimize gömdük' dedi.
Biz'de olarak Barış Akarsu'ya Rahmet sevenlerine ve ailesine de tekrar başsağlığı diliyoruz.. Seni Unutmuyacağız Barış..
Bu Mesaj 30-06-2008 10:27 AM değiştirilmiştir. Değiştiren... : Maboula.
ah güzel gözlüm işte sensiz bi yıl geçti
ama nası geçti gördün mü acaba
her zaman yüreklerimizdesin ööle de kalacaksın asla ama asla unutulmayacaksın
en azından ben unutmayacağım
BAŞIMIZ SAĞOLSUN
MEVLANA ' dan
Ok gibi doğru olsam,yabana atarlar beni,
Yay gibi eğri olsam;elde tutarlar beni,
Doğruda aç görmedim;eğride tok,
Eğri yay elde kalır;menzil alır doğru ok...
Barış Akarsu Bodrum'da anıldı
Trafik kazasında yaşamını yitiren Barış, Bodrum’da düzenlenen törenlerle anıldı.
Trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Barış Akarsu, Bodrum’da düzenlenen törenlerle anıldı.
Şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu için ölümünün 1. yıldönümünde, trafik kazasının yaşandığı Torba kavşağı ile kent merkezinde tören düzenlendi.
Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu, Bodrum Belediye Alanı’ndaki anma töreninde, oğlunun 29 Haziran 2007’de, Torba kavşağında trafik kazası geçirdiğini hatırlattı.
Türkiye’de her yıl binlerce kişinin trafik kazalarında yaşamlarını yitirdiğini ve yaralandığını belirten Akarsu, "Trafik kazalarında başka Barış’ların ölmemesini, başka anne ve babaların acı çekmemesini istiyoruz" diye konuştu.
Bodrum halkına, oğluna gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Akarsu, her yıl 4-6 Temmuz tarihleri arasında Amasra’da, "Barış Akarsu’yu Anma ve Yaşatma" etkinlikleri düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.
ÇİÇEKLERLE ANDILAR
Daha sonra otobüslerle Torba kavşağına gelen Barış Akarsu’nun yakınları ve hayranlarından oluşan yaklaşık 200 kişilik grup, kazanın meydanda geldiği noktaya, Akarsu’nun şarkıları eşliğinde çiçek bırakarak, çiçeklerle "Barış" yazdı.
Trafik terörünü protesto eden pankartlar taşıyan gruptakiler, anma töreninin ardından dağıldı.
unutmaksa yalanları hatırlarsan dogruları anlarsın olumun sadece sevdıgının yanı oldugunu herkesın sevdıgı bırı vardır olumde korkma ondan bızımde barısımız orda yanında oluruz yeter bıze
unutması mümkün olunmayan güzel insan adı gibi barış adı gibi sevgi dolu şarkılarını çocuğuma bile dinleteceğim unutulmasına izin vermicem barış manço erkin koray murat kekilli barış akarsu ogün şanlısoy benim asla unutulmasına izin vermicem isimler ha bide özlem ablamı unutmuşum oda var
Ayakkabıyı sefaletten çok sonraları tanıdım!
Böyle ufuklarda mı olurmuş Allah'ım!
Giyer giyer koşardım!