sevgili kekilli ailesi ben bir konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum.Ben Barışın dizisi yalancı yarimin devam etmesini istemiyorum.Sadece ben değil hangi siteye girdiysem onlarda istemiyor.Ben bu dizinin tekrar baslamasını engellemek istiyorum.ÇÜNKÜ BU DİZİNİN DEVAM ETMESİ BARIŞA DA BARIŞ FANLARINADA BİR HAKARET OLUR.Ben pek kimsenin izleyeceğini zannetmiyorum.İZLENMESİNDE ZATEN...Lütfen yardımcı olun bu dizi tekrar baslamasın.Ama eski bölümleri baştan sona verebilirler.Büyük bir zevkle izleriz.Biz o diziyi barışla bütünleştirdik BIRAKSINLAR ÖYLE KALSIN!!!!!!!!!
katılıyotum sana o dizi barış akarsu ile özdeşleşmiş bir diziz başkası oynamamalı
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün, "Ne mutlu Türküm diyene!" anlayışına karşı çıkan herkes Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanıdır ve öyle kalacaktır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!!!!
tv ile aram olmadığı için diziyi izlemedim ama halk dizide barışı görmeye alışkınken çıkıp başkalarını oynatmaları saçma olur. bence 2. bir barış olamaz. dizi asla devam etmemeli
ZATEN HEP ÖYLE OLUYO başka bi kişilik oynarsa izlenmiyo hit alamaz sıkıysa devam ettirsin dizi izlenmedikden sonra ,sizde izlemeyin yaaaaaaaaa bu akşam ölürüm katılıyorum sana haksızmıyım ama
Bende sizlere katılıyorum barışın dizisi devam etmemeli biz o dizi barışla sevmiştik bir başkası gelirse izlenmez zaten hem gazete de yönetmen açıklama yapmış dizi devam etmiycek ve biz o diziye barışla başladık barışla bitirdik demişler. Yani dizi devam etmiycek
arkadaşlar bu gün okudum eğer doğruysa filmin yapımcıları dizinin devam etmiceni açıklamışlar:.:.:
Yalnızlık kimi zaman koca bir yalan
Kimi zaman en sevilen dost
Kimi zaman kader arkadaşı
Kimi zaman dert yoldaşı
Ama gerçek yalnızlık
İşte o koca bir karanlık
dizi devam etmemeli zaten etmiyorda ama tekrarlarının yapılmasını istiyorum barışı hiç bi zaman unutmamamız adına bu çok iyi olur bence benim görüşüm bu ben hiç bir zaman unutmucam hatta çocuklarıma bile dinletmeyi düşünüyorum ilerde... benim çocuklarım barış manço murat kekilli erkin koray barış akarsu ogün şanlısoy özlem tekin ve hayko cepkin dinleyerek büyüyecekler ilerdeki bozukmuş çöplük bi dünyada benim çocuklarım ayakta kalabilen ve düşüne bilen kişilikli insanlar olacaklar
Ayakkabıyı sefaletten çok sonraları tanıdım!
Böyle ufuklarda mı olurmuş Allah'ım!
Giyer giyer koşardım!