murat arkadaşım haklı bence.. bende elbette serbest konular bölümünde açılan konulara karşı çıkmıyorum ama bu konular murat abi hakkında açılan konuları geçmemeli bencede.. bu paylaşım sitesi ama bazen oyun sitesi haline getirilebiliyor... arada sırada elbette farklı şeyler paylaşılır ama önemli olan murat abi hakkındaki şeyleri paylaşmak olduğunu unutmamak gerek.. valla kim kendi reklamını yapar bilmiorum ama bu sitede bu tür hareketlerden hoşlanmayan insanların olduğu bilinsin en azından ve biraz daha dikkatli olup işi abartmayalım..
murat kardeşim ben haftada bi atıyorum şiirimi şiirden başka atıyormuyum yaaa aşk olsun yaa beni karıştırdın ya işin içine helal olsun benim ne işim olur yıldız kesin ozaman yıldızlarımı baba yeterki siz mutlu olun yaa ben sizle paylaşmak istiyom banane camlıbelden faruktan nafizden yapanlara de ben yapıyosam banada şunu yaptın de
ARKADAŞLAR BEN FORUM KURALLARINA UYMADIM .. SİTEDEN ATILDIM .. BU SİZE ÖRNEK OLSUN.. LÜTFEN FORUM KURALLARINA UYUN VE BENİM GİBİ SİTEDEN ATILMAYIN..
Evet bazi arkadaslar icin yildiz olmasi cok onemli
Bak siz anlamissiniz olayi konu acilir ama adam gibi konu acilir oyle gereksiz gereksiz konu acilmaz HERSEY TADINDA GUZELDIR
eyvAllah güzel kardeşim...
bende onu demek istiyorum zaten...
senin için rahat olsun seni herkes anlıcak ne demek istediğinide anlıcaklar...
eğer anlamamakta ısrar edenler olursa güzel bi şekilde cevaplarını alırlar zaten...
YA MESELA ANTALYA FAN CLUB BULUSMASI OLUCAK O KONU NERDE NE ALEMDE KIMSENIN GORDUGU YOK OYLE ONEMSIZ KONULAR ACILIYOR KI OYLE ONEMLI KONULAR GIDIYO
arkadasım bu konuda ne varda sen bundan rahatsız oldun anlamadım.herhalde insanlar bu konuyu buraya acacaklar.antalyada murat kekilli sevenleri bulusacaksa eğer.gidipte adamlar kıracın sıtesınde böyle bır acıklama yapamazlar herhalde.ne kadar komık olur.diğer yazdıklarınıda gelınce aramızda şiire ilgisi olan ınsanların olması ne güzel bırak ınsanlar kendılerını ıcındekını ıstediği gibi döksün.bu sadece burda değil heryerde böyle ben murat kekilli ile diğer sitelerede üyeyim hepsinde var bu o zaman bu gayet doğal.gencsol arkadasımızın konusuna gelince arkadas sitede oldukca paylasımcı bır ınsan ve bı o kadarda sıteden güzel övgüler alıyor.sıteye yararı olanbi insanın sağlık sorunu gecirip bunu gundeme getirmde ben bi art niyet göremiyoru.eğer senin dediğin gibi bu ınsnlar buraya reklam olsun diye geliyorlarsa eğer ınternet uzerınden reklam verılecek daha baska ve etkılı olan yollarda ver bunu kullanırlar.olaya sadece kendı acından bakma genel olarak bak ve ınsanlar beğeniyorlar ve yorumda bulunuyorlar
[/quote]
ARKADASIM SIIR HAKKINDA BEN ACIKLAMAMI YAPTIM YUKARDA OKU.GENCSOL KONUSNA GELINCE OLABILR HERKES BU SITEYE YARARLI HERKES BU SITE ICIN BISEY YAPMAK ISTIYO VE DE YAPIYO SUAN BENIM YAPTIGIM GIBI ANLIYOSUN DIMI BUNU BENDE BUGUN AMELIYAT OLDUM BEN NIYE VERMEDIM OYLE BU KONU BENDE SIZI COK SEVIYORUM SIZE SEVGILERIMI GONDERMEK ISTERIM SIZIN DUANIZI ALMAK ISTERIM AMA BU COK GEREKSIZ BISEY HERKESIN HASTALIGI KENDISINE HERKESIN OZELI KENDISINE ANLASABILYORMUYUZ
ayrıca murat kardeşim gencsol kardeşimin konusu kesinlikle kaldırılmamalı ve öyle konular açılmalı...
çünkü bizler birbirimizi seviyoruz ve çoğu zaman böyle durumlardan haberdar olamıyoruz....
buradan öğrenip ona dualr ediyoruz ve yanında olduğumuzu hissettiriyoruz...
ayrıca hakikaten cevap verilen 5 konudan 4'ü oyunlar buna kesinlikle karşıyım belirtmeden geçemicem...
murat kardeşim ben haftada bi atıyorum şiirimi şiirden başka atıyormuyum yaaa aşk olsun yaa beni karıştırdın ya işin içine helal olsun benim ne işim olur yıldız kesin ozaman yıldızlarımı baba yeterki siz mutlu olun yaa ben sizle paylaşmak istiyom banane camlıbelden faruktan nafizden yapanlara de ben yapıyosam banada şunu yaptın de
YA DOSTUM SANA BISEY DIYEN YOK SEN KENDI HALINDE TAKILIYOUN KENDI HALINDE SIIRLERINI VERIYOSUN SENI SEVIYORUZ BIZ SENIN YILDIZ DERDININ OLMADIGINI BILIYORUZ OK SEN TAKMA KAFANA
ARKADASIM SIIR HAKKINDA BEN ACIKLAMAMI YAPTIM YUKARDA OKU.GENCSOL KONUSNA GELINCE OLABILR HERKES BU SITEYE YARARLI HERKES BU SITE ICIN BISEY YAPMAK ISTIYO VE DE YAPIYO SUAN BENIM YAPTIGIM GIBI ANLIYOSUN DIMI BUNU BENDE BUGUN AMELIYAT OLDUM BEN NIYE VERMEDIM OYLE BU KONU BENDE SIZI COK SEVIYORUM SIZE SEVGILERIMI GONDERMEK ISTERIM SIZIN DUANIZI ALMAK ISTERIM AMA BU COK GEREKSIZ BISEY HERKESIN HASTALIGI KENDISINE HERKESIN OZELI KENDISINE ANLASABILYORMUYUZ
[/quote]
arkadasım anlıyorumda eğer seninde basından kötü bir sağlık olayı gecmısse sende bunu bızle paylassaydın sanada gecmıs olsun derdik.
ama sence antalyada murat kekilli sevenlerının bulusacak olmasının buraya konu acılması neden gereksız ben buna hıc bı mantık veremedım.o zaman burası murat kekilli sitesi sitede olan diğer sanatcılar amatör gruplar vb seylerde kalkmalı sana göre burası kekilli sitesi ve haberlerde kekilli ile ilgili olmalı değil mi sence böyle
yawww madem başka sanatçılar hakkımda paylasım yapılasını istemiosunuz peki neden rock dünyası-resimler-albümler die konu başlıkları açıonuz ben oralara girdiim zaman tabikide sevdiim sanatçının oralarda ismi olmaması beni üzer bende doğal alarak konuları açmak isterim zaten benim konularımda MURAT KEKİLLİ'nin konularını geçmiş deil geçemezde zaten onlar murat abi kadar bilindik sanatçılar deil bende o yüzden bilmeyen arkadaşlarla bunu paylaşmak istiorum benim maksadım yıldız bilmemnede deil
ayrıca ben bitek buraya konu açmıorum dier sanatçıların sitelerinede üyeyim oralarada MURAT KEKİLLİ konusu açıorum ordada bilmeyen arkadaşlarım var onlarla paylaşmak istioum eğer bundan birileri rahatsız oluosa bidaha açmam olur biter zaten ben paylaşacaklarımın hepsini yazmıştım arada sırada konser haberleri çıkar BELKİ onlarıda yazabilirim....
ya bisi diycegimm haddim yok biliyorumda kizmayin da bana baska sarkicilar olmasin diyosunuzz ve forumda baris akarsunun,baris manconun vb. gibi degerli sanaclilarimiz resimleri felan neyse iste onlarda warr basta onlar olmamalii bana gore bole gibi.. ama gercegi ney bilmiyorumm
Ne bir şarkı
Ne bir söz
Ne de bir söyleyiş
Olayın özü
İki kelimelik bir
Söyleyişş
SENİ
SEVİYORUM
ayrıca murat kardeşim gencsol kardeşimin konusu kesinlikle kaldırılmamalı ve öyle konular açılmalı...
çünkü bizler birbirimizi seviyoruz ve çoğu zaman böyle durumlardan haberdar olamıyoruz....
ayrıca hakikaten cevap verilen 5 konudan 4'ü oyunlar buna kesinlikle karşıyım belirtmeden geçemicem...
katiliyorumm abii
Ne bir şarkı
Ne bir söz
Ne de bir söyleyiş
Olayın özü
İki kelimelik bir
Söyleyişş
SENİ
SEVİYORUM
yawww madem başka sanatçılar hakkımda paylasım yapılasını istemiosunuz peki neden rock dünyası-resimler-albümler die konu başlıkları açıonuz ben oralara girdiim zaman tabikide sevdiim sanatçının oralarda ismi olmaması beni üzer bende doğal alarak konuları açmak isterim zaten benim konularımda MURAT KEKİLLİ'nin konularını geçmiş deil geçemezde zaten onlar murat abi kadar bilindik sanatçılar deil bende o yüzden bilmeyen arkadaşlarla bunu paylaşmak istiorum benim maksadım yıldız bilmemnede deil
ayrıca ben bitek buraya konu açmıorum dier sanatçıların sitelerinede üyeyim oralarada MURAT KEKİLLİ konusu açıorum ordada bilmeyen arkadaşlarım var onlarla paylaşmak istioum eğer bundan birileri rahatsız oluosa bidaha açmam olur biter zaten ben paylaşacaklarımın hepsini yazmıştım arada sırada konser haberleri çıkar BELKİ onlarıda yazabilirim....
bende senin gibi farklı sitelerde murat kekilli imzası avatarı kullanıp konular açıyorum...bu farklı bi durum...
yanlı olmadan konuya bakıp tekrar anlamayı isterseniz aytaç kardeşim çok da haksız değil...
belki sizin açtığınız konular güzel olabilir ki güzelde ben severek okuyum cevap yazıyorum...
ama genel itibariyle formlara bakarsanız sizde hak vereceksin eminim...
ve bu konu daha fazla uzatılmadan kapansa iyi olur..
tartışma ortamına dönüşmesin...
kimse kırmasın birbirini sonuçta herkes burada eşit
ve aynı amaç için burdasınız...