Bu site üyeleri için özel indirimli olarak enstruman dersi imkanı sağlanacaktır.
Klasik Gitar,
Elektro Gitar,
Bas Gitar,
Davul,
Ritim ve Perküsyon,
Piyano,
Olarak özel ders mümkün olacaktır. Dersler Kekilli grubunun elemanları tarafından bizzat birebir olarak verilecektir.
Piyano dersleri yine bizim ekibin bir parçası olan Onur Bey, tarafından verilecektir.
Lütfen ciddi olarak ilgilenen arkadaşlar bana ulaşsınlar,
Sadece Kekilli.Biz 'den gelen arkadaşlara özel olmak üzere 1 adet Bas Gitar ve şu an tam netleşmemekle beraber 1 Klasik ve 1 elektro gitar hediye olarak verilme durumu mevcuttur.
Görüşmek üzere,
Resimde gördüğünüz Yamaha 5 Telli Bas Gitarım, Fender'den sonra ihtiyacım kalmaması nedeniyle SATILIKTIR. Yardımcı olurum
ıstanbulda olsaydım kesınlıkle katılırdım gıtar derslerıne ama burdan gelmem mumkun degıl sanırım olsun ben burdada kursa gıdıyorum ama bı kekıllıcıyle calmak cok daha eglencelı olurdu mutlaka...
aslında katılmak isterdim ama zamannım kısıtlı 5 ay sonra gidicem askere o yüzden yarım kalmasını istemem
Yoldan biri geçti dolu dolu baktı gözlerime
Bana serseri dedi
Hoop akıllı ol kızım dedim
Senin serseri dediğin
Bir zamanlar uğrunda yanıp tutuştuğun
Sonra da terk edip gittiğin
Senin serseri dediğin
Asıl senin Eserin
Yoldan biri geçti dolu dolu baktı gözlerime
Bana serseri dedi
Hoop akıllı ol kızım dedim
Senin serseri dediğin
Bir zamanlar uğrunda yanıp tutuştuğun
Sonra da terk edip gittiğin
Senin serseri dediğin
Asıl senin Eserin
ıstanbulda olsaydım kesınlıkle katılırdım gıtar derslerıne ama burdan gelmem mumkun degıl sanırım olsun ben burdada kursa gıdıyorum ama bı kekıllıcıyle calmak cok daha eglencelı olurdu mutlaka...
Başka şehirler içinde(İstanbul'a yakın olabilecek) eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek, ders oluşturma şansımız olabilir. Bursa tabiki hem yakınlık hem büyüklük açısından ilk sıralarda olur. Eğer birkaç kişi daha varsa Bursa'dan, birşeyler ayarlamaya çalışırım.
Resimde gördüğünüz Yamaha 5 Telli Bas Gitarım, Fender'den sonra ihtiyacım kalmaması nedeniyle SATILIKTIR. Yardımcı olurum
Bu Mesaj 19-12-2007 09:21 AM değiştirilmiştir. Değiştiren... : Osito De Miel.
Direkt elektro çalarak başlayan birçok insan tanıyorum. Eğer gerçekten istiyorsan yapabiliyorsun. Klasikle başlamanın avantajı gitara daha kolay adapte olabilmek.
Ben direkt Bas gitara başladım, olmaz,yapamazsın vs. diyenler oldu. Ama istendiğinde bal gibi de oluyor
hepinize çok teşekkür ederimdeee GERÇEKTEN ÇALMAYI ÇOK İSTİORUM AMA BAŞARABİLİRMİYİM BİLMİYORUM..... Kİ ELEKTROYA ULAŞABİLMEM İÇİNDE YAPMAM GEREKEN BAZI SORUMLULUKLARIM WAR ÇÜNKÜ DAHA 17 17.... BANA DUA EDİNDE YARINKİ MATEMATİK SINAVIMM GÜZEL GEÇSİN:d
Başka şehirler içinde(İstanbul'a yakın olabilecek) eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek, ders oluşturma şansımız olabilir. Bursa tabiki hem yakınlık hem büyüklük açısından ilk sıralarda olur. Eğer birkaç kişi daha varsa Bursa'dan, birşeyler ayarlamaya çalışırım.
onlardan biride bn matrock kardeşimle birlikte çok isterdim ders almayı bnde gitar aldım kursa başlıcam
aslında bende klasik gitar çalabiliyorum ama ne yapayım istanbulda yaşamıyorum üzgünüm katılamıyacam ama ben şu an elektro gitarda çalabiliyorum amacım daha iyi ilerleyebilmek kendim şarkı yapıyorum yavaş yavaş ilerliyorum işte
bahadır bu dersler tam olarak nerde veriliyo,ücret ne kadar bunlarla ilgili daha getaylı bilgi verirsen sevnirim:.:.:
Yalnızlık kimi zaman koca bir yalan
Kimi zaman en sevilen dost
Kimi zaman kader arkadaşı
Kimi zaman dert yoldaşı
Ama gerçek yalnızlık
İşte o koca bir karanlık